Månedens bilde – April


Nydalen - Oslo

Nydalen – Oslo

Denne måneden vil jeg presentere et bilde tatt i sorthvitt. Det er ikke så ofte jeg tar slike bilder, men hver gang tenker jeg at dette må jeg gjøre oftere. Sorthvitt-bilder har den egenskapen at de lett kan bli dramatiske. Se for eksempel på skyene over bygningene. Det er uvær i vente.

Detaljer: 16mm, 1/13 sek., f/4.5, Iso 1600.

2 thoughts on “Månedens bilde – April

  1. Dette er et veldig godt foto synes jeg hvor det meste både i uttrykk og teknikk virker riktig. Det er dramatisk samtidig som rennende vann og belysning roer ned. Brukte du støtte/stativ eller klarte du det håndholdt?

    Jeg lastet ned bildet og croppet forsiktig slik at noe av venstre og nedre billedkant forsvant. Prøv og se hva du synes. Jeg lurer også på, men det har jeg ikke sjekket, om bildet kunne dreies ørelite med klokken?

    Gøy å se – dette fikk jeg lyst til å prøve selv

    • Takk for feedback. Den er en stund siden bildet ble tatt. Husker ikke med sikkerhet om jeg brukte stativ eller ikke.

      Jeg har gjort et forsøk på å croppe bildet litt, samt rette det litt opp. Legger ut bildet på nytt. Moro om du gir tilbakemelding på resultatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *