Kveldskonkurranse på fotoklubben


I kveld skal jeg delta i min første kveldskonkurranse på fotoklubben, Fotomax. Det gruer og gleder jeg meg til. Det er et stort skritt for meg å dele bildene mine med andre på den måten. Konkurransen gjennomføres at alle medlemmene i klubben kan delta med tre bilder innen et gitt tema. Kveldens tema er «vinterstemning». Bildene presenteres på prosjektor i to omganger, uten at navnet på fotografen blir kjent. Deretter får alle møtende mulighet til å stemme på tre bilder i rangert rekkefølge. Etter opptelling, blir hvert enkelt bilde presentert av fotografen og alle får mulighet til å gi konstruktiv tilbakemelding. Under presentasjonsrunden blir også de tre vinnerbildene gjort kjent. Dette blir gøy. Her er bildene jeg har sendt inn til konkurransen.

Vinterstemning-3

Vinterstemning-2

Vinterstemning-1

2 thoughts on “Kveldskonkurranse på fotoklubben

    • Ingen pris til meg, men gøy å få kommentert bildene av andre entusiaster. Det gav mersmak. Dette vil jeg gjøre igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *